Velkommen til Team Kingfishers hjemmeside

  1. Velkommen til en anderledes hjemmeside om oplevelser i naturen med hovedvægt lagt på lystfiskeri.

Du er også selv velkommen til at bidrage med et foto og en lille god historie, som du kan dele med os andre. Send dit bidrag til webmaster på: dv.kingfisher@gmail.com

eller skriv en lille hilsen eller kommentar på hjemmesidens nyoprettede gæstebog. Klik på: Gæstebog

I september måned begynder høstfiskeriet efter Laks, Ørred og Røding på de store svenske søer. Team Kingfisher vil igen i år ud at søge efter disse viltre fightere. Som noget nyt starter vi ud med at trolle efter Røding på det nordlige Vättern. Håber at kunne få denne smukke laksefisk på mit fiske-cv. Bagefter fortsætter vi til Vänern, hvor vi vil opsøge gamle kendte hotspot for at fiske efter Laks og Ørred. Se mere under Fisketure > Vänern

Skagerak maj 2021: Kingfisher på fisketur efter torsk i Skagerak. Erling er gast på Kingfisher, og på vandet følges vi med Jørgen fra Team Vibækken. Vejret bliver op ad dagen næsten paradisisk, vandet bølger smukt og glat som silke, og vi kobler bådene sammen til havs, mens vi hygger os og nyder frokosten. Det er lystfiskerliv, når det er aller bedst.

Skagerak maj 2021: Vi finder også lidt torsk og sej, så vi kan fylde baljen og gemme lidt til fryseren.

Skagerak maj 2021: Erling er meget imponeret over størrelsen på de fisk, han fanger. Nogen af dem bør nok gemmes til næste år.

Simrishamn d. 3.5.2021: Team Kingfisher lander igen en flot Østersølaks. Se mere under: Simrishamn

En lystfisker må være årvågen og tålmodig. Hvis der er nogen, der mestrer den kunst er det fiskehejren.               (Foto: Marius Sørensen)

Vi glæder os til den kommende fiskesæson, og ikke mindst laksesæsonen. Laksen med dens spændende livscyklus og det temperementsfulde fighterinstinkt er og bliver naturens gave til os lystfiskere. Men den er meget mere end det!  Prøv at høre, hvad prins Charles har sagt i en tale om den vilde laks:  “The majestic, wild Atlantic salmon is a powerful symbol of the health of our rivers and ocean, and of our relationship with the natural enviroment that sustains all human activity … When all is well with salmon, all is well with the world!”

Læs resten

Hits: 3292