Velkommen til Team Kingfishers hjemmeside

  1. Velkommen til en anderledes hjemmeside om oplevelser i naturen med hovedvægt lagt på lystfiskeri.

Du er også selv velkommen til at bidrage med et foto og en lille god historie, som du kan dele med os andre. Send dit bidrag til webmaster på: dv.kingfisher@gmail.com

eller skriv en lille hilsen eller kommentar på hjemmesidens nyoprettede gæstebog. Klik på: Gæstebog

Det er faktisk noget af et scoop at kunne trolle efter laks med Møns Klint som baggrundskulisse. Forårsfiskeriet efter laks og havørred i dette spændende farvand er allerede i fuld gang. Se mere under:  MønSidst Kingfisher trollede efter laks i farvandet ud for Møn huggede denne sølvblanke fighter på et  “Shoehorn Melon” trollingblink fisket i overfladen.  (Arkivfoto)


Vi glæder os til den kommende fiskesæson, og ikke mindst laksesæsonen. Laksen med dens spændende livscyklus og det temperementsfulde fighterinstinkt er og bliver naturens gave til os lystfiskere. Men den er meget mere end det!  Prøv at høre, hvad prins Charles har sagt i en tale om den vilde laks:  “The majestic, wild Atlantic salmon is a powerful symbol of the health of our rivers and ocean, and of our relationship with the natural enviroment that sustains all human activity … When all is well with salmon, all is well with the world!”

Læs resten

Hits: 3086